Wat is TicketMail?

Omdat veel bezoekers hun tickets vanaf hun smartphone willen laten scannen heeft Pink Tie TicketMail ontwikkeld. TicketMail is het toegangsbewijs voor jouw evenement en bevat alle relevante informatie. Zo hoeven smartphone gebruikers nooit meer apart hun ticket te downloaden. Dit versnelt de doorstroom bij de entree.

TicketMail bestaat uit twee onderdelen: een vrij in te vullen deel en het besteloverzicht. In het vrije deel kan een tekst samengesteld worden door jou als organisator. Omdat een evenement al begint bij de kaartverkoop kan een leuke eigen boodschap bijdragen aan de ervaring van de bezoeker. Met TicketMail ben je al voor het evenement in staat om je doelgroep op je eigen manier aan te spreken.

In het besteloverzicht staan de QR-codes die gescand worden bij de ingang en toegang geven tot het evenement. Verder vindt de bezoeker hier een overzicht van zijn bestelling en tevens alle relevante informatie omtrent het evenement. Deze informatie wordt automatisch door Pink Tie samengesteld op basis van de door de bezoeker verstrekte gegevens. Tevens kunnen jouw bezoekers de weg naar het evenement altijd vinden dankzij een koppeling met Google Maps.

Geniet daarnaast ook van deze voordelen bij online ticketing door Pink Tie

Hebben we je aandacht?

Wij laten je graag zien hoe TicketMail voor jouw kaartverkoop gebruikt kan worden.

Neem contact op